AmstelveenvoorElkaar

De nieuwe website AmstelveenvoorElkaar komt in de plaats van onze vraag en aanbod pagina.
Stadsdorp Elsrijk ondersteunt AmstelveenvoorElkaar en is er van overtuigd dat de site een goede manier is voor Elsrijkers om hun vraag en aanbod kenbaar te maken aan wijkgenoten.
Niet alleen op het gebied van zorg, maar juist ook op het gebied van hele gewone hulpvragen die je kunt hebben.

Amstelveen voor elkaar bannerfoto 2 Amstelveen voor elkaar bannerfoto 3 Amstelveen voor elkaar bannerfoto 1

Mensen de zorg en hulp bieden die ze verdienen.
Dát doet de website AmstelveenvoorElkaar.

Op deze online marktplaats voor hulp en zorg, ziet u snel wie er in uw omgeving hulp nodig heeft én wie vrijwillige of professionele hulp kan bieden.

Via AmstelveenvoorElkaar komt u eenvoudig met elkaar in contact. Zo draagt iedereen op zijn manier een steentje bij aan een zorgzame samenleving.

Zoekt u een helpende hand voor uzelf of een van uw naasten? Bijvoorbeeld hulp met verzorging of ondersteuning bij alledaagse dingen zoals de boodschappen en het huishouden.
Of misschien zoekt u wel iemand die af en toe gezellig op de koffie komt. Soms krijgen we die hulp van familie en vrienden, maar dit is niet altijd mogelijk. Dan biedt een vrijwilliger of professionele hulpaanbieder uitkomst.
Via AmstelveenvoorElkaar komt u eenvoudig en veilig in contact met enthousiaste vrijwilligers en professionals uit de buurt, die u met alle plezier een handje helpen.

Uiteraard staat AmstelveenvoorElkaar op de achtergrond altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Bovendien werkt AmstelveenvoorElkaar samen met lokale zorg- en welzijns-organisaties, die u waar nodig kunnen ondersteunen bij uw hulpvraag. Stel gratis uw hulpvraag op AmstelveenvoorElkaar