Wilde Vrede: vegan eetclub Elsrijk

Wilde Vrede: vegan eetclub Elsrijk

1 maal per maand op een woensdag samen vegan eten.

Hieronder een foto van ons meest recente etentje.

 

 

 

 

 

 

Wil je meedoen ?

Schrijf een mailtje naar lucia@aardkind.nl of clubs@stadsdorpelsrijk.nl

Groetjes, Lucia

  • 2019 nov 13 Vegan 3
    2019 nov 13 Vegan 4
    2019 nov 13 Vegan 1
    2019 nov 13 Vegan 2
    2019 nov 13 Vegan 5

__________________________________________________

November 2020 Update

Connie van Gils, heeft een tijdlang deze club geleid. Nu zij helaas onze gemeente heeft verlaten, wordt haar rol overgenomen door Lucia Sancho.
Het Stadsdorp dankt Connie voor haar inzet de afgelopen jaren en wenst haar veel succes in haar nieuwe leefomgeving.

__________________________________________________

Augustus 2020 Update stadsdorp Elsrijk Vegan eetgroep Wilde Vrede

Alweer een jaar geleden hadden we bij stadsdorp Elsrijk een eerste kennismakingsavond met vegan hapjes. We zijn daarna met veel enthousiasme een eetclub gestart en inmiddels vieren we ons éénjarig bestaan. Hierbij enkele ervaringen van de leden van ‘Wilde Vrede’.

“Eens per maand is het weer een klein feestje! De dames van De Wilde Vrede komen samen voor hun uitgebreide etentje op veganistische wijze! Elke tweede woensdag is een van ons gastvrouw en verwelkomt ons in haar huis of tuin. Ze schotelt ons zessen lekkere hapjes voor en heeft zich zonder uitzondering weer behoorlijk uitgesloofd. De insteek is dat geen van ons er een consequent veganistische eetgewoonte of leefstijl op na houdt en dat de eetclub samenkomt uit nieuwsgierigheid. Hoe is het om geen dierlijke voedingsmiddelen te gebruiken? Moeilijk, lekker, gedoe? Drie gangen op een gezellige avond waarop de heerlijke maaltijd tussen neus en lippen door verdwijnt, de uren verstrijken en van alles ter tafel komt. We leren elkaar elke keer weer iets beter kennen en kunnen nu na een jaar wel stellen dat veganistisch eten niet moeilijk is, wel lekker en in een club vooral heel gezellig. Een aanrader!”
Lucia

“Inspirerend, nieuwe recepten, mensen, ervaringen, lekker in de buurt, groepsgrootte en frequentie is goed”
Maria

“Ik wilde graag wat meer plantaardig eten en had echt géén idee hoe ik dat moest doen. Mijn enige vegan gerecht was een heerlijke Oosterse linzensoep. Ik dacht in die tijd dat vegans alleen linzen en kikkererwten aten. Inmiddels na een jaar ‘Wilde Vrede’ zet ik in een wip een heel aardig, kleurig en heerlijk etentje op tafel. Ik eet nu twee tot drie dagen per week zuiver plantaardig en leer iedere maand wat bij van de andere dames.”
Connie