21/10/2020
Ik ben afwezig van 26 oktober t/m 6 november
18 & 19 november (woensdag & donderdag)
25 & 26 november (woensdag & donderdag)
14 december t/m 18 december  (1 week)
24 december t/m 2 januari (1,5 week)

___________________________________________

Met ingang van 1 april 2020 ben ik wijkcoach voor Stadsdorp Elsrijk.

Mijn werkdagen zijn: maandag – woensdag – donderdag
Je kan bij mij bereiken via sacha@stadsdorpelsrijk.nl of 06-40041272
En ik ben op FaceBook actief, voeg me toe als vriend !
https://www.facebook.com/sacha.stadsdorpelsrijk

Even voorstellen

Wat een bizarre tijd om te starten met mijn nieuwe functie als wijkcoach in Stadsdorp Elsrijk. Dat hadden we ons natuurlijk anders voorgesteld, net zoals jullie vast hele andere plannen hadden in deze periode. Toch ga ik me in deze crisis tijd inzetten om jullie en de wijk zo goed mogelijk te leren kennen.

Ik zal me eerst even voorstellen.
Mijn naam is Sacha de Ruiter en ben per 1 april de wijkcoach van Stadsdorp Elsrijk.
Mijn interesse was direct gewekt toen ik las dat de nieuwe wijkcoach in het kader van The Right to Challenge aangesteld zou worden door het bestuur van Stadsdorp Elsrijk.
Bewonersparticipatie ten top ! We gaan de uitdaging aan om er met elkaar iets moois van te maken.

Als wijkcoach zal ik veel in de wijk aanwezig zijn. Ik begrijp dat er ontzettend veel bewonersinitiatieven en clubs in Stadsdorp Elsrijk zijn. Samen met het bestuur en vrijwilligers zal ik o.a. het Buurtjesproject verder vorm gegeven worden. En zal het wijkplan opgesteld worden. Naast de projecten, ben ik er vooral voor jullie, bewoners van Elsrijk.

Wat ik belangrijk vind, is wat jouw mening over de wijk is ! Tenslotte zorgen alle inwoners samen voor de sfeer in de wijk. Je kunt bij mij terecht als je een initiatief of club wilt starten, maar ook als je je zorgen maakt over een buurman of zelf hulp nodig hebt. Samen kijken we naar mogelijkheden. Het is voor mij daarom ook belangrijk om samen te werken met alle organisaties in de wijk en stad.
Ik kom graag met jullie kennismaken. Bel of mail je mij?  We kunnen bellen, videobellen, maar ook op afstand kennis maken in de wijk! (uiteraard met in inachtneming van de voorgeschreven richtlijnen)