AFGELAST Repair café 3de zaterdag

11-10-2021

Duurzaamheid

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Helaas moet het repair café vanwege corona weer pas op de plaats maken.

In plaats van het fysieke repair café, gaan we de inleverbak bij Huis Elsrijk weer in gebruik nemen.

Tijdens een speciale editie in het Openluchttheater werd de aftrap gegeven voor de heropening van het Repaircafé. Tijdens deze speciale editie zijn de vrijwilligers aan de slag gegaan met diverse reparaties. Er zijn reparaties verricht aan onder andere een koffiezetapparaat, lamp, een oude platenspeler, een telefoon en weegschaal. En werden er diverse herstelwerkzaamheden gedaan aan een jas en rok.

De vrijwilligers zijn erg blij dat ze weer van start kunnen en hebben hun uiterste best gedaan om alle reparaties ter plekke uit te voeren. Eén apparaat was helaas niet meer te redden. Dat kan natuurlijk gebeuren. Dit apparaat wordt ingeleverd bij het afvalbrengstation.

Apparaten en kledingstukken repareren is duurzaam. Veel spullen kunnen na een reparatie nog jaren mee. Dat scheelt weer extra spullen op de afvalberg. Heeft u wel eens spullen die eigenlijk nog best jaren mee kunnen, als ze gerepareerd zouden worden?

Kom dan eens langs bij het Repaircafé. Wie weet kunnen de vrijwilligers uw spulletjes een tweede leven geven.

Het Repaircafé is elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in BijVredeveld. (Het Restaurant naast Nieuw Vredeveld). 

Waar

Rembrandtweg 428 Amstelveen

Contact

Eric snoeijs
Contactpersoon

Neem contact op met Eric:

-12