Ouderenadviseur Ines stelt zich voor

22-03-2021

Gezondheid

Dag lieve buurtbewoners, 

Ik ben Ines Steevensz en ik ben een nieuwe ouderenadviseur van Participe in de wijken Elsrijk, Randwijck en Stadshart. 

Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer, maar Amstelveen is niet onbekend voor mij. Ik kom vaak in stadshart en bij een bekende toko om wat lekkers te halen. Maar ik moet mij nog goed wegwijs maken in alle straatnamen en binnen weggetjes.

Ik zal elke maandag om 10.30u tot 11.30u aanwezig zijn in het stadsdorp Elsrijk voor een inloopspreekuur. U kunt bij mij terecht voor allerlei zaken, hieronder staat de functie beschreven vanuit Participe. 

De ouderenadviseur van Participe Amstelland geeft gratis informatie en advies op maat, op het gebied van wonen, welzijn en zorg aan 65-plussers en hun mantelzorgers in Amstelland. Wanneer u graag met iemand uw situatie wilt bespreken of vragen heeft op het gebied van wonen, welzijn en of zorg, dan kunt u bij de ouderenadviseur terecht. 

De ouderenadviseur heeft een adviserende, ondersteunende en bemiddelende rol. Wanneer u dat wenst, kan de ouderenadviseur met uw toestemming contact leggen met de daarvoor in aanmerking komende personen en/of instanties.

Ik hoop u gauw te ontmoeten.

Waar

Graaf Aelbrechtlaan 138 Amstelveen

Contact

Ines Steevensz
Contactpersoon

Neem contact op met Ines:

-14