Buurtclub Leefstijl

bewonersinitiatief
Clubs
Gezondheid
Ontmoeten

De basis voor Buurtclub Leefstijl is ‘positieve gezondheid’ van M. Huber. Want gezondheid is méér dan alleen niet-ziek-zijn. Er zijn zes thema’s die hierin meespelen en in Buurtclub Leefstijl aandacht krijgen: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen met andere mensen en het dagelijks leven. 

In de Buurtclub Leefstijl vind je buurtgenoten die op een gezellige manier samen bezig zijn met hun leefstijl. De meeste clubleden zijn 55+ en werken nog. We weten dat verantwoorde voeding, beweging en ontspanning belangrijke ingrediënten zijn om gezond ouder te worden. Maar weten is anders dan doen. Door het samen op te pakken, lukt het wel!

We komen tweemaal per maand samen op dinsdagavond, om 19.00 uur. De ene keer om stil te staan bij gezonde en lekkere voeding. De andere keer stat een thema geagendeerd over bewegen, sport of ontspanning. We wisselen op een gezellige manier ervaringen uit, waardoor we elkaar stimuleren en ondersteunen bij het vormgeven - en volhouden- van een gezonde leefstijl.

De bijeenkomsten vinden plaats in huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138. Bij mooi weer kunnen we uitwijken naar het Openlcuhttheater of naar de Blokhut, De Ruwiellaan 20.

Doe mee!

Je bent welkom om aan te schuiven of meld je aan via onderstaand contactformulier.

Waar

Graaf Aelbrechtlaan 138 Amstelveen

Contact

Jolanda Peper
Contactpersoon

Neem contact op met Jolanda:

3