Buurtclub Leefstijl

bewonersinitiatief
Clubs
Bijeenkomsten
Gezondheid

De basis voor Buurtclub Leefstijl is ‘positieve gezondheid’ van M. Huber. Want gezondheid is méér dan alleen niet-ziek-zijn. Er zijn zes thema’s die hierin meespelen en in Buurtclub Leefstijl aandacht krijgen: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen met andere mensen en het dagelijks leven. De deelnemers bepalen hierin de agenda.

In de Buurtclub Leefstijl vind je buurtgenoten die op een gezellige manier samen bezig zijn met hun leefstijl. De meeste clubleden zijn 55+ en werken nog. We weten dat verantwoorde voeding, beweging en ontspanning belangrijke ingrediënten zijn voor een gezonde leefstijl.

Maar weten is anders dan doen!

We mogen mopperen als het ons even niet is gelukt, maar we vieren ook onze succesjes en zijn betrokken bij elkaar. We komen tweemaal per maand samen op dinsdagavond, meestal om 19.00 uur. De ene keer om stil te staan bij onderwerpen over leefstijl die ons bezighouden, waarvoor we soms interessante sprekers uitnodigen. De andere keer maken we kennis met een vorm van bewegen, sport of ontspanning.

De bijeenkomsten vinden meestal plaats in huis Elsrijk, Graaf Aelbrechtlaan 138. Bij mooi weer kunnen we uitwijken naar het Openluchttheater of naar de Blokhut, De Ruwiellaan 20.

Kijk ook eens op www.buurtclubleefstijl.nl (website is nog in ontwikkeling en loopt helaas achter...)

Als je interesse hebt, bel me dan even: 0651238887. Ik ben door mijn werk niet altijd bereikbaar, maar de voicemail doet wonderen. Of gebruik onderstaand formulier:

Wie

Volwassenen
Senioren

Waar

Rembrandtweg 329
Amstelveen

Contact

Jolanda Peper
Contactpersoon

Neem contact op met Jolanda:

3