Schrijfclub B

bewonersinitiatief
Clubs
Creatief
Ontmoeten

Ons schrijfgroepje is voortgekomen uit een cursus autobiografisch schrijven van Connie van Gils. Na afloop van de cursus is ons groepje zelfstandig doorgegaan. Wij hebben niet de ambitie om een boek te schrijven, maar vinden het leuk en gezellig om 1x per maand in elkaars gezelschap te schrijven over ons eigen leven. 

Onze bijeenkomsten worden steeds door twee leden voorbereid. Op elke bijeenkomst staat één onderwerp en één schrijftechniek centraal. Bv mijn huisdier, mijn leukste verjaardag of een buitenlandse reis als onderwerp, in combinatie met bv flashback, dialoog of interne monoloog als schrijftechniek. 

Aan het einde van de bijeenkomst lezen we elkaar voor wat we geschreven hebben en geven we elkaar feedback. Herschrijft iemand thuis haar verhaal, dan maken we desgewenst aan het begin van een volgende bijeenkomst ruimte voor voorlezen en feedback. 

Sinds half maart 2020, toen de corona lockdown van kracht werd, zijn we niet meer bijeen geweest. Sindsdien sluimert ons groepje, dat inmiddels uitgedund is tot vier vrouwen.  

Wij wachten af tot corona ons de gelegenheid geeft de draad weer op te pakken. Uitbreiding van ons groepje zou leuk zijn. 

Waar

Graaf Aelbrechtlaan 138 Amstelveen

Contact

Hetty
Contactpersoon

Neem contact op met Hetty:

10