Circusschool Pretpiste

non-profit organisatie
Clubs
Ontmoeten
Sport

De lessen van Circusschool Pretpiste worden voorlopig gestaakt vanwege de lockdown. De trainers gaan ter vervanging een online sessie verzorgen, met daarin een workout, lenigheid en jongleren.

Tijdens de eerste lockdown, toen nog niet iedereen bekend was met online vergaderen, hebben de trainers instructievideo's gemaakt. Diverse technieken van jongleren komen erin aan bod, met ballen, appels, sinaasappel en een toiletrol, en ook balanceren met een prei.

Niet alleen leerzaam voor kleine circusartiesten: grote mensen kunnen met deze oefeningen werken aan het soepel maken van polsen, bovenarmen en schouders.

Klik hier om de instructievideo's te kunnen bekijken >>

------------------------------------------

Circus geeft meer dan alleen plezier:

Ongemerkt worden artiesten behendiger, leren ze samenwerken, oefenen ze evenwicht, lenigheid en kracht en leren ze zichzelf presenteren.

Circus is een sport waarin grenzen worden verlegd en iedere artiest kan schitteren !

De leukste dag van de week

Vaak noemen onze artiesten de dag waarop zij trainen de leukste dag van de week !

Onze kernactiviteit zijn de wekelijkse lessen voor onze leerlingen en de jaarlijkse presentaties voor ouders en belangstellenden (meestal laatste week van januari).

In het verlengde daarvan treden we ook graag op uitnodiging op in Amstelveen e/o, bijvoorbeeld bij verzorgingstehuizen of de intocht van Sinterklaas en in het Openluchttheater Elsrijk.

Daarnaast organiseren we

- lessen tijdens de schoolvakantie(s)

- workshops op locatie

- circusfeestjes

- excursies

Waar

Burgemeester Haspelslaan 137 Amstelveen

Contact

Loes Boerema
Contactpersoon

Neem contact op met Loes:

1